Ser-Tech

Ser-Tech Industrial N.V. heeft reeds jarenlange ervaring in de industrie. Onze firma is opgesplitst in 3 afdelingen: Reiniging, Industrieel onderhoud en Events.

De firma steunt op tal van verschillende klanten en probeert op een stabiele manier uit te breiden, met alle aandacht om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. De werknemers zijn steeds nauw betrokken bij het beleid om op deze manier snel te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en ook de continuiteit te kunnen garanderen.

Ons Team

Ons bedrijf bestaat uit een zeer gemotiveerde ploeg van mensen met jarenlange ervaring. Deze ploeg van werknemers is steeds nauw betrokken bij het beleid van ons bedrijf om op een eenvoudige manier snel te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Onze diensten

Wij leveren verschillende diensten. Onze doelstelling is om onze klanten op een flexibele manier te ondersteunen. Daarom zijn we opgesplitst in drie afdelingen: Reiniging, Industrieel onderhoud en events. 

Jobs

Ser-Tech industrial is steeds op zoek naar bekwaam personeel, zoals mechaniekers, electriciens, lassers, mensen voor algemeen onderhoud, mensen voor tuinonderhoud, metsers, ...