Wij zijn Ser-Tech, uw betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening. Geboren in België zijn we trots op onze positie als toonaangevende faciliteit dienstverlener en bieden in elk ervaring en kwaliteit dienst.

Wij bieden onze klanten en partners de beste kwaliteit in schoonmaak en onderhoud en daarin gaan we graag altijd een stap verder staat voor innovatie en toewijding, maar altijd met onze missie in gedachten: een beter milieu voor iedereen.

Bij Ser-Tech vindt u een persoonlijke aanpak op maat om aan al uw wensen te voldoen. Dit is wat wij willen bieden! Elk klant ontvangt ons plan en een oplossing op maat projectdoelen om ervoor te zorgen dat onze diensten goed op elkaar zijn afgestemd uitgevoerd met u in gedachten, omdat we de beste ervaring leveren.

  • Reken op kwaliteit

SerTech staat voor transparante afspraken en betrouwbare service. Kwaliteit is onze hoogste ambitie.

  • Wij bieden deskundigheid

Wij kunnen ons onderscheiden door ons hechte team en diverse reinigingstechnieken. U kunt rekenen op een ervaren en enthousiast team.

  • Diensten afgestemd op uw behoefte

Wekelijks, maandelijks, jaarlijks? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing.